iDEAL FB

Nieuws

De coronaregels van dit moment.

De winkel is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur op dinsdag tot en met vrijdag en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel zijn. Heb je corona gerelateerde gezondheidsklachten, kom dan pas als je weer echt beter bent.

In de webwinkel kun je producten bestellen maar je kunt mij ook altijd mailen (mail@deamaranth.nl) of bellen (06 3088 3477) voor advies of om een bestelling door te geven.
Bij bestellingen via de website worden door het programma automatisch portokosten berekend. Bij telefonische bestellingen of bestellingen via de mail kunnen we overleggen over de portokosten.

Bezorgen tot ongeveer 15 kilometer rond Deventer doe ik op de fiets. Voor mijn conditie en voor niets. Bestellingen naar de rest van het land gaan met de fietskoerier mee.Je hoeft geen afspraak meer te maken als je langs wilt komen. Bestellen via de website kan natuurlijk ook.
Pakketjes in de buurt bezorg ik nog steeds op de fiets. En voor niets. De website berekent automatisch portokosten. Die hoef je niet te betalen als ik langs kom fietsen.

Pakketjes voor verder weg gaan met de fietskoerier mee. Verzendkosten zijn dan € 6,50.